jueves, 12 de abril de 2012

NOVETAT: ADEN + ANAIS


Ja les tenim aquí!

Teníem moltíssimes ganes de poder-vos descobrir el nou producte estrella d’Aina Kids. Totes les mamà celebrities ja tenen la seva i nosaltres ens en fem ressò. I com no podia ser d’una altra manera AINA KIDS et porta sempre el millor i lo últim: LES MUSELINES DE ADEN + ANAIS made in New York. Són el més “trendy” als Estats Units y famoses de Hollywood com Julia Roberts, Jennifer Garner, Tori Spelling, Naomi Watts, Jessica Alba i Charlize Teron ja embolcallen els seus nadons amb aquestes musselines que causen furor a banda i banda de l’Atlàntic.









Són muselines 100% de cotó, molt suaus i serveixen per tapar al vostre nadó al cotxet, quan li doneu de mamar i hagi de fer el rotet, com a estora per posar-lo a terra a un parc o a la platja o podeu fer-la servir com a improvisat canviador. I a més, hi ha moltíssims dissenys per què triïs l’estil que més t'agradi. Un "must" per mamas modernes i a la última.







Ja pots passar per les nostres tendes a per les teves musselines d’Aden + Anais. A més, són perfectes per fer un regal a un recent nascut. Hi ha pacs de varies musselines coordinades que segur que t'enamoraran per disseny, funcionalitat i suavitat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...