jueves, 19 de abril de 2012

APRENDRE JUGANT





Aquesta setmana vam trobar un article a ABC DIGITAL  relacionat amb els nins i el joc. L’article ressalta la importància del joc com a mitjà d’estimulació de d’intel·ligència de manera divertida. I és que a través del joc podem ajudar als nostres fills a descobrir món, relacionar-se, despertar el seu interès per les coses que l’envolten i realitzar nous descobriments. Amb el joc podem potenciar el desenvolupament d’habilitats com la psicomotricitat, la imaginació, el desenvolupament espaial,…
 
 
 


Els especialistes recomanen tenir als nens molt actius de ben petits, sent el període de més activitat el que va entre els 18 mesos i els tres anys (quan comencen a parlar i a moure’s d’un costat a l’altra).
 
 
 
 

Cal però, tenir molta cura a escollir el millor joc per a cada etapa i edat. A AINA KIDS ho sabem i, per això, seleccionem joguines de qualitat, didàctiques, imaginatives i atractives pels petits exploradors.

  • Dels 9 mesos a l’any i mig: Cal ajudar-lo a aprendre conceptes relacionats amb l’espai a coordinar  les seves mans i els seus ulls, per exemple, a l’hora d’agafar coses. Utilitza joguines, cascavells, cintes,… que li cridin l’atenció per que ell estiri els braços o s’intenti posar de peu per agafar-los.
 








  • Entre l’any i mig i els dos anys: Es molt recomanable que tingui alguna joguina amb rodes que pugui empènyer i li serveixi de recolzament. Això l’ajudarà molt a millorar la coordinació quan comenci a caminar. Les joguines que consisteixen en forats i peces de diferents formes per encaixar-hi també són molt bona idea.
 






 
 
 
 
  • Entre els dos i tres anys: Es el moment perfecte per ajudar-los a explotar al màxim la seva creativitat. Que no els hi faltin joguines i puzles senzills de construcció (cal tenir especial cura amb la mida de les peces, res que es pugui empassar o que pugui resultar perillós), i mica en mica els pares podeu començar a pintar amb el menut i anar-li ensenyant com s’agafen els colors, a fer dibuixos i formes senzilles,…
 


 


 
 
A Aina Kids tenim joguines per totes les edats. Avui t'ensenyem algunes recomanades desde els primers dies del teu fill fins als tres anys. Però a les nostres tendes trobaràs un ventall molt més ampli per totes les edats. Vine a veure-les!
 
Font: ABC DIGITAL (enllaç a l'article)
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...