viernes, 26 de abril de 2013

NOUS MODELS DE TORTUGUES PLANETARI




Després de l'èxit de les tortugues planetari ja tenim nou stock amb noves propostes i models a les tendes Aina Kids de Pollença i el Port de Pollença. Les tortugues planetari están desarollades per científics especialistes en l'estudi del son dels més petits de la casa per ajudar a fer que la tasta dels pares sigui més fàcil a l'hora de portar els petits a dormir. A més, serveixen com a lampareta i peluig.


Vine a descobrir els nous models.






Tots els models projecten les constel·lacions al sostre i parets de l'habitació. Estan pensants per divertir, educar i relaxar fomentant els moments de interacció entre pares i fills i el món que els envolta.
Sota la filosofia que tots els nens necessiten dormir bé per un desenvolupament sa i feliç neixen els peluix planetaris de CLOUD B. Hi ha nombrosos estudis científics que demostren la importància del descans dels bebès. Durant els períodes de son, el bebè esta creixent, el seu cervell està actiu i s'estableixen les seves connexions neuronals. D'aquí la importància de que el moment del son sigui el més adequat possible.


L'hora de dormir es convertirà en el millor moment del dia amb CLOUD B. A més, aquests animalons es poden utilitzar també com a llum de taula per aquells nins que tenen por a la foscor. Estan programats per què es desconnectin automàticament als 45 minuts.





No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...