martes, 12 de marzo de 2013

PARTIES&KIDS







Avui us volem parlar d'un projecte del que tenim moltes ganes de participar. Formarem part del primer showroom de festes infantils organitzat per la nostra col·laboradora i amiga Judith Jurado de Mille Papillons.
Pels que no la conegueu, us podem dir que la Judith es organitzadora d'events i que les seves festes són una meravella on no hi falta detall.






A Parties&Kids podreu trobar tot el necessari per organitzar un cumple, bateig o comunió i nosaltres i serem presents amb la millor moda infantil. El showroom es celebraré el proper 23 de març de 2013 a les 17:00h al Restaurant Mesón Los Patos i cal demanar invitació per poder assistir. Només heu d'escriure un mail a info@millepapillons.com amb les següents dades: nom i cognoms, telèfon, tipus de festa que heu d'organitzar, nom del nin/a, per a quantes persones (adults i nins), data, lloc i quins serveis us interessen.


Mentre els pares us poden informar de tot el que us interessi, els nens podran jugar i realitzar diferents activitats infantils.


Us esperem a tots.



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...