martes, 16 de octubre de 2012

FACILITAR EL SON DEL TEU BEBÈ AMB CLOU B-NOVETAT




Ja fa uns mesos que us vam presentar CLOUD B, una nova col·lecció de peluix desenvolupats per pediatres i terapeutes del son pensats per que els bebès dormin de forma tranquil·la i relaxada. La tortuga i la marieta planetaris serveixen per relaxar els nadons i proporcionar una atmosfera tranquil·la i relaxada que afavoreix el descans dels menuts.





Els dos models projecten les constel·lacions al sostre i parets de l'habitació. Estan pensants per divertir, educar i relaxar fomentant els moments de interacció entre pares i fills i el món que els envolta.


Sota la filosofia que tots els nens necessiten dormir bé per un desenvolupament sa i feliç neixen els peluix planetaris de CLOUD B. Hi ha nombrosos estudis científics que demostren la importància del descans dels bebès. Durant els períodes de son, el bebè esta creixent, el seu cervell està actiu i s'estableixen les seves connexions neuronals. D'aquí la importància de que el moment del son sigui el més adequat possible.





L'hora de dormir es convertirà en el millor moment del dia amb CLOUD B. A més, aquests animalons es poden utilitzar també com a llum de taula per aquells nins que tenen por a la foscor. Estan programats per què es desconnectin automàticament als 45 minuts.

Estan disponibles a totes les nostres tendes (POLLENÇA, PORT POLLENÇA, PORT D’ALCÚDIA).

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...