lunes, 30 de julio de 2012

ESTRELLES, CONTES I TITELLES....




La màgia dels contes no ha de morir mai. Perfectes per fomentar hàbits de son, ajuden a més, a fomentar lligams entre pares i fills. Màgic pot arribar a ser el moment d'anar a dormir si es crea un bon ambient relaxant i adient per que el nostre petit vaig, poc a poc, gaudint dels darrers minuts del dia fins a tancar els ullets. A Aina Kids sabem com n'és d'important aquest moment i el fet de que els infants descansin i recuperin forces i per això et portem els millors productes i les millors marques per posar-t'ho fàcil.








Avui et proposem algunes cosetes que faran que el moment d'explicar contes sigui d'allò més atractiu. Ja et vam presentar les tortugues-làmpara de Cloud B. Amb elles crearàs un ambient màgic i podràs baixar la intensitat de la llum, a més, ajudaran a que els teus fills no tinguin por de la foscor.








I per que els contes de tota la vida revisquin amb més força que mai, que et semblen les nostres titelles de drap? són perfectes per il·lustrar la mítica caputxeta, la Blancaneus o els tres porquets.... Aquestes són de la nostra nova firma de jugueteria Liliputiens, una firma belga especialitzada ens productes infantils i per nadons.





No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...