viernes, 22 de junio de 2012

ELS BENEFICIS DELS TRENCACLOSQUES - APREN JUGANT



Des de que els nostres petits comencen a demostrar el seu interès pel que els envolta és important estimular el seu desenvolupament cognitiu amb l'ajuda de joguines cada vegada més complexes que despertin el seu interès i ajudin a establir un equilibri entre la seva intel·ligència i el seu desenvolupament físic.





El trencaclosques (puzles) són la joguina perfecte que es pot utilitzar des de ben petits utilitzant els de peces més grans i imatges i formes simples fins a l'etapa adulta amb trencaclosques de moltes peces i imatges complexes.


Aquests són alguns dels beneficis que té utilitzar trencaclosques com a part de l’aprenentatge seqüencial.

·  Continuen desenvolupant capacitats i augmentat habilitats com la creativitat, la coordinació, la motricitat i la lateralitat ja obliguen al cervell a treballar amb els dos hemisferis.
·  Fomenten la sociabilitat i el llenguatge.
·  Milloren la capacitat d'observació i la comparació, així com la memòria visual.
·  Aconsegueixen la aplicació de la lògica amb millor rapidesa.
·  Afavoreixen la superació de desafiaments i ajuden a la elaboració d'una estratègia i, per tant, beneficien la disposició a ser resolutius.
·  Augmenten la tolerància davant de les dificultats.
·  Milloren la autoestima gracies a la superació del repte.
·  Enforteixen els vincles familiars i socio-afectius,  ja que es tracta d'una activitat que es pot compartir entre pares i fills, professors i alumnes.
·  En adolescents i adults relaxen i poden controlar l'estrès.
·  A la tercera edat resultes una eina molt útil per aconseguir endarrerir els efectes de la demència senil i la pèrdua de memòria.


Així doncs us aconsellem que gaudiu dels beneficis que aporten aquestes joguines tan en la etapa de creixement dels vostres fills com per la edat adulta. Avui us mostren alguns del models que tenim a les tendes Aina Kids, on t'oferim sempre joguines de qualitat, didàctiques i pensades per estimular el desenvolupament, creixement i diversió dels teus fills.












No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...