miércoles, 30 de mayo de 2012

Baby Shower a Aina Kids


Tal i com havíem anat anunciant, el dissabte es va celebrar el primer Baby Shower a Aina Kids amb la Judith de Mille Papillons. Vam reunir a embarassades i mares recents per mostrar-li totes les novetats en moda per bebès, puericultura, joguines i complements. Ho vam fer amb un ambient agradable, proper i divertit. Però la tarda venia carregada de sorpreses: un bon berenar, una xerrada de la mà de la Cristina i la Yoli de MoveFour sobre el treball actiu per abans del part i després, regals i obsequis i la presentació dels nostres productes de la mà de la Judith. Però el millor de tot va ser veure-les a totes relaxades, rient i compartint inquietuds, dubtes i experiències. En definitiva, una nova manera de comprar i preparar l'arribada del seu bebè.

Volem agrair la col·laboració de la Cristina i la Yoli de l'Aina del Centre d'Estètica Aina i de les noies d'Aina Kids (la Rosa, la Marta i la Lluïsa). Gràcies a totes, juntes vam fer un bon equip. I mil gràcies a les que van participar, desitgem que en tingueu un bon record i que ho passéssiu d'allò més bé.
Us deixem algunes imatges per què pugeu veure lo bé que ho vam passar. D'aquí a molt poquet us parlarem d'un nou event que ja estem preparant. Animeu-vos a participar.






Tot apunt per rebre a les nostres convidades: embarassades i algunes amb bebès de molts poquets mesos.







A més, vam tenir a uns quants bebès preciosos acompanyant-nos tota la tarda.








La Judith amb la Cristina i la Yoli de MoveFour




I el bufet de berenar que vam preparar conjuntament amb la Judith de Mille Papillons




¡Els bunyols de la Lluïsa i el Brownie de na Joana van encantar!











¡I per les assistents vam preparar dues capcetes sorpresa amb obsequis!









Durant un parell d'hores vam parlar de preparació pel part, clíniques, exercici, moda infanil, canastilles,....
























La Cristina i la Yoli de MoveFour van parlar amb les futures mamis de treball actiu per preparar-se pel moment del part i per la recuperació després d'aquest. Les noies les escoltaven atentes.











 La Joana i la Judith al finalitzar l'acte.






No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...